Awards

Pro Invent 2022

În perioada 26-28 Octombrie, INFLPR a participat la cea de-a XX-a ediție Pro Invent, care și-a deschis porțile la Sala Polivalentă, BT Arena din Cluj-Napoca.
În cadrul evenimentului au fost prezentate brevete și cereri de brevet, reprezentând produse și tehnologii dezvoltate în cadrul Institutului nostru, care au primit diplome de excelență și medalii de aur.

PREMII INFLPR la EUROINVENT 2022

În cadrul celei de a 14-a ediţii a SALONULUI INTERNAŢIONAL DE CREATIVITATE ŞI INOVAŢIE "EUROINVENT 2022" (https://www.euroinvent.org), invenţiile prezentate de către cercetătorii din INFLPR au fost premiate cu: 3 trofee speciale, 10 medalii de aur, 8 medalii de argint, 5 medalii de bronz şi 23 diplome de excelenţă.

Anul 2021

Premiile obţinute de INFLPR la târgurile şi expoziţiile naţionale şi inţernationale din anul 2021 sunt enumerate în fişierul de mai jos.

Anul 2020

Premiile obţinute de INFLPR la târgurile şi expoziţiile naţionale şi inţernationale din anul 2020 sunt enumerate în fişierul de mai jos.

Anul 2019

Premiile obţinute de INFLPR la târgurile şi expoziţiile naţionale şi inţernationale din anul 2019 sunt enumerate în fişierul de mai jos.

Anul 2018

Premiile obţinute de INFLPR la târgurile şi expoziţiile naţionale şi inţernationale din anul 2018 sunt enumerate în fişierul de mai jos.

Anul 2017

Premiile obţinute de INFLPR la târgurile şi expoziţiile naţionale şi inţernationale din anul 2017 sunt enumerate în fişierul de mai jos.

SPIE Optics and Photonics Education Scholarship

SPIE acordă o bursă "SPIE Optics and Photonics Education Scholarship" pe anul 2019 doctorandei Agota Simon de la Grupul de Spectroscopie şi Optică Laser al Secţiei Laseri.

Universitatea din Lille, Franța - Prix de these "Recherche Internationale"

În data de 21 Noiembrie 2018 Universitatea din Lille, Franța a acordat Prix de these "Recherche Internationale" în cadrul conferinței STARTDOC 2018 - Rentrée des Écoles Doctorales Lille Nord de France, tezei de doctorat elaborată de Ștefan Andrei Irimiciuc. Premiul a fost înmânat de Jean-Louis Debré, fost ministriu de Interne și fost Președinte al Curții Constituționale. Prin acordarea acestui premiu, teza a fost recunoscută ca fiind cea mai bună lucrare de doctorat din domeniul Științe Exacte și Tehnologii din consorțiul școlilor doctorale din nordul Franței.

Universitatea din București, Premiul CEA MAI BUNĂ TEZĂ DE DOCTORAT, domeniul Științe exacte și inginerie

Universitatea din București a premiat în decembrie 2018, în cadrul celei de-a doua ediții a Premiilor Senatului Universității din București, cei mai valoroși membri ai comunității academice.

Premiul "CEA MAI BUNĂ TEZĂ DE DOCTORAT, domeniul Științe exacte și inginerie" a fost acordat lucrării „Studii privind comportarea fluidelor în câmp de radiție laser”, autor Mihai Boni, coordonator științific Prof. Univ. Dr. Mihail-Lucian Pascu, Facultatea de Fizică a Universității din București; Institutul Național pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației.

Emite continut