Jobs

Regulamente

În INFLPR promovările şi angajările se fac prin concurs conform regulamentelor ataşate.

Anunț concurs Cercetător Științific gradul I - CETAL

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de Cercetator Stiintific gradul I, in cadrul CETAL .
Perioada angajarii: determinată.

Anunț concurs Asistent de Cercetare Științifică - Laboratorul Acceleratoare de Electroni

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de Asistent de Cercetare Stiintifica, proiect Nucleu, in cadrul Laboratorului Acceleratoare de Electroni.
Perioada angajarii: determinata, 8 h/zi.

Anunț concurs Cercetător Științific gradul II - ISS

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiației cu sediul în Măgurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de cercetător științific gradul II, în cadrul filialei ISS-filială INFLPR.

Anunț concurs Inginer de Cercetare in domeniul procesărilor laser - CETAL-LaMP

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de Inginer de Cercetare in domeniul procesărilor laser, în cadrul Instalației și Obiectivului Special de Interes Național (IOSIN) – CETAL, cu pregatire de specialitate în domeniile Fizică, Științe Aplicate, Inginerie Fizică, Știința Materialelor, în Laboratorul CETAL-LaMP, normă intreagă, perioada determinată.

Anunț concurs Asistent de Cercetare Științifică, proiect Nucleu, în cadrul C400 IN2-FOTOPLASMAT

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de Asistent de Cercetare Stiintifica, proiect Nucleu, in cadrul C400 IN2-FOTOPLASMAT.

Anunț concurs Asistent de Cercetare Științifică, proiect Nucleu, in cadrul S200

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de Asistent de Cercetare Stiintifica, proiect Nucleu, in cadrul S200.

Anunț concurs Specialist relații publice și E-Media

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de Specialist relații publice și E-Media în cadrul Compartimentului Diseminare relații Publice Mass Media, perioada nedeterminată.

Emite continut