Jobs

Regulamente

În INFLPR promovările şi angajările se fac prin concurs conform regulamentelor ataşate.

Anunț concurs Tehnician Gradul III - CETAL-PhIL

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de tehnician gr.III in cadrul proiectului Nr. 101086287 — RemoTree, derulat la CETAL-PhIL, director de proiect doamna Dr. Laura Mihai.

Anunț concurs Inginer de Dezvoltare Tehnologică grad II - IDT II

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiației INFLPR cu sediul în Măgurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de inginer de dezvoltare tehnologica grad II - IDT II, in cadrul CETAL .

Anunț concurs Inginer de Dezvoltare Tehnologică grad I - IDT I

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiației INFLPR cu sediul în Măgurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de inginer de dezvoltare tehnologica grad I - IDT I, in cadrul CETAL .

Anunț concurs Director Filială INFLPR

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiației (INFLPR) organizează concurs pentru ocuparea funcției de Director Filiala INFLPR,

Emite continut