Școală de vară de Știință și Tehnologie la Măgurele

Universitatea din București, Institutul de Fizică și Inginerie Nucleară – Horia Hulubei (IFIN-HH) și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP) organizează Școala de vară de Știință și Tehnologie de la Măgurele în perioada 24 august - 6 septembrie 2019. Acest eveniment se adresează elevilor de liceu, profesorilor care predau discipline STEM și profesorilor consilieri școlari în învățământul secundar, gimnazial și liceal.

,,Măsoară – Învață – Împărtășește” este motto-ul sub care se vor desfășura atelierele interdisciplinare ale școlii de vară și care vor viza subiecte din fizică, chimie, biologie, geografie, matematică, informatică, inginerie, etc., toate aceste activități se vor desfăşura sub egida Comunității Educație pentru Științe.

Și în acest an, CETAL/INFLPR este partener al Școlii de vară de Știință și Tehnologie de la Măgurele, alături de alte institute de pe Platforma Măgurele. Cercetătorii din INFLPR vor oferi un plus de cunoştințe și experiență în domeniul laseri-plasmă-radiație. Pentru mai multe informații, vă rugăm sa accesați site-ul Școlii de vară de Știință și Tehnologie de la Măgurele.