Școala Altfel - ReCoNnect, ediția a VI-a, Iunie, 2022

Organizatorii evenimentelor Noaptea Cercetătorilor din 20 de localități din țară, reuniți în cadrul consorțiului ReCoNnect, din care face parte și INFLPR, vă oferă posibilitatea să interacționați cu cercetătorii, alături de elevi, în timpul orelor dumneavoastră de curs. Peste 25 de tematici de știință vă sunt propuse la nivel de gimnaziu și/sau liceu, dintre acestea amintim: nanoscience, acceleratoare de particule, ADN, seismologia pe alte planete, misiuni spațiale, pigmenți anorganici, mecanica cuantică, Geoparcul Ținutul Buzăului, construirea discursului public, imprimarea 3D, alimentație sănătoasă, etc.

Webinariile sunt programate în perioada 30 mai-10 iunie, câte 3 în fiecare zi, iar primii dintre cei care se înscriu aleg ora și ziua de desfășurare a sesiunii.
Tot în cadrul acestor webinarii veți putea afla și despre oportunitățile viitoare de a vă întâlni cu cercetătorii de pe platforma de la Măgurele și din țară, concursuri, Școala de vară de Știință și Tehnologie de la Măgurele 20 aug - 2 sept, târguri, etc.

Informații suplimentare despre webinarii puteți găsi pe platforma de înscrieri și paginile de socializare:
[1] https://scicommtoolbox.ro/activitati/scoala-altfel-reconnect-editia-vi-i...
[2] https://www.facebook.com/educatiepentrustiinta
[3] https://www.facebook.com/events/725534771932200

ScoalaAltfelReCoNnect2022