Jobs

Regulamente

În INFLPR promovările şi angajările se fac prin concurs conform regulamentelor ataşate.

INFLPR Branch Director contest announcement

The National Institute for Laser, Plasma and Radiation Physics (INFLPR) is organizing a contest for the position of director of the INFLPR Branch, Institute of Space Sciences (ISS).

Anunț concurs Inginer de Cercetare in domeniul procesărilor laser

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de Inginer de Cercetare in domeniul procesărilor laser, in cadrul Instalației și Obiectivului Special de Interes Național (IOSIN) – CETAL, cu pregatire de specialitate in domeniile Fizica, Stiinte Aplicate, Inginerie Fizica, Stiinta Materialelor, in Laboratorul CETAL-LaMP, norma intreaga, perioada determinata.

Anunț concurs Inginer de Dezvoltare Tehnologică grad II - IDT II

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiației INFLPR cu sediul în Măgurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de inginer de dezvoltare tehnologica grad II - IDT II, in cadrul CETAL .

Anunț concurs Inginer de Dezvoltare Tehnologică grad I - IDT I

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiației INFLPR cu sediul în Măgurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de inginer de dezvoltare tehnologica grad I - IDT I, in cadrul CETAL .

Syndicate content