Jobs

Regulamente

În INFLPR promovările şi angajările se fac prin concurs conform regulamentelor ataşate.

Anunț tehnician I, proiecte 518/PED, 529/PED/2020

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de tehnician gradul I, în cadrul proiectelor 518/PED, 529/PED/2020, program de lucru 6 h/zi.

Anunț concurs Asistent de Cercetare Științifică, proiect PED 470/2021

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs în vederea angajării în cadrul proiectrului PED470/2021 “Sistem de validare in-situ a rezultatelor etalonărilor pentru îmbunătăţirea măsurărilor spectrale de la sol, suport pentru actualele şi viitoarele sisteme de Observare a Pământulului” a unui post de Asistent de Cercetare Științifică, minim doctorand, specialist în fizică sau inginerie aplicată.

Norma de lucru: 8 ore/zi
Perioada angajării: determinată de 20 luni.

Anunt concurs Asistent de Cercetare Științifică, proiect PCE 93/2021

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs în vederea angajării în cadrul proiectrului PCE 93/2021 “Discriminarea pe bază de unde acustice a sorbţiei de gaze în ZnO în condiții ambientale variabile / ZnO Sorbtion” a unui post de Asistent de Cercetare Științifică, specialist în ingineria materialelor şi aplicaţii laser.

Norma de lucru: parţială – 2 ore/zi
Perioada angajării: determinată de 28 luni.

Anunţ concurs responsabil economic și financiar

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs în vederea ocupării în cadrul Proiectului “CENTRU DE INOVARE INTERDISCIPLINAR DE FOTONICĂ ȘI PLASMĂ PENTRU ECO-NANO TEHNOLOGII ȘI MATERIALE AVANSATE IN2-FOTOPLASMAT” a unui post de Responsabil economic și financiar cu normă de 63 ore pe lună, contract individual de muncă pe perioadă determinată cu pregătire de specialitate în domeniul financiar - contabil, gestiune financiară proiecte fonduri europene.

ANUNŢ CONCURS CERCETĂTOR ŞTIINŢIFIC

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi de Cercetător Științific.

Anunţ concurs administrator

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de ADMINISTRATOR, perioadă nedeterminată.

Open Positions@ELI-NP - Feb. 2014

Senior and Junior Researchers, Postdoctoral research assistants,
Engineers and Technicians
at Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP)

Syndicate content