Jobs

Regulamente

În INFLPR promovările şi angajările se fac prin concurs conform regulamentelor ataşate.

ANUNȚ CONCURS INGINER DEZVOLTARE TEHNOLOGICĂ GRADUL III

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a 3 (trei) posturi de inginer de dezvoltare tehnologică (IDT III), domeniul inginerie, astfel:

ANUNȚ CONCURS INGINER DEZVOLTARE TEHNOLOGICĂ

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de inginer de dezvoltare tehnologică (IDT), domeniul inginerie în cadrul Centrului Fotoplasmat-C400.

CERINȚE PENTRU OCUPAREA POSTULUI:
Pregătire de specialitate: Fizică Tehnologică, Inginerie Electrică, Științe Inginerești Aplicate, Electronică sau Telecomunicații și Tehnologia Informației.
Perfecționări (specializări): Doctorand în domeniul de specialitate menționat.

Anunț concurs Specialist în relații publice, Centrul de Transfer Tehnologic Inovare și Marketing

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de Specialist în relații publice în cadrul Centrului de Transfer Tehnologic Inovare și Marketing.

Anunț concurs asistent de cercetare, contract EU-07/03.01.2022

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de asistent de cercetare, în vederea realizării proiectului cu titlul “Participarea României la EUROfusion WPTE, WPSA și cercetări complementare / WPTE-SA-RO”, în cadrul Programului 5/Subprogramul 5.2 /Modulul EURATOM-RO, contract EU-07/03.01.2022, director proiect Dr. Teddy Crăciunescu.
Angajarea se va face în baza unui contract individual de muncă pe termen determinat, încheiat până la 31.12.2022, cu 4h/zi.

ANUNȚ CONCURS CERCETĂTOR ȘTIINȚIFIC

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de cercetător științific – post permanent, domeniul fizică.

ANUNȚ CONCURS CERCETĂTOR ȘTIINȚIFIC GRADUL III

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a 6 posturi de cercetător științific grad III – post permanent astfel:

  • 3 posturi domeniul fizică;
  • 3 posturi domeniul inginerie chimică/chimie.

ANUNȚ CONCURS CERCETĂTOR ȘTIINȚIFIC GRAD I și CERCETĂTOR ȘTIINȚIFIC GRAD II

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud.Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a:
I: 6 posturi de cercetător științific gradul I, astfel:
A: INFLPR
- domeniul FIZICĂ: 4 posturi;
B: ISS-filiala INFLPR
- domeniul FIZICĂ: 2 posturi.

II: 22 posturi de cercetător științific gradul II, astfel:
A: INFLPR
- domeniul FIZICĂ: 15 posturi;
- domeniul INGINERIE CHIMICĂ: 1 post;
B: ISS-filiala INFLPR
- domeniul FIZICĂ: 6 posturi.

Concurs tehnician gradul III

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a cinci posturi de tehnician gradul III, perioadă nedeterminată, program de lucru cu normă întreagă.

Syndicate content