Jobs

Regulamente

In INFLPR promovarile si angajarile se fac prin concurs conform regulamentelor atasate.

Anunt concurs Sef Serviciu Intern Prevenire si Protectie

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de SEF SERVICIU INTERN PREVENIRE SI PROTECTIE perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă.

Anunt concurs Asistent de Cercetare, proiect 47PCCDI/2018

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor Plasmei si Radiatiei organizeaza concurs in vederea angajarii in cadrul contractului de finantare 47PCCDI/2018 „Noi directii de dezvoltare tehnologica si de utilizare a materialelor nanocompozite avansate”, cod proiect: PN-III-P1-1.2-PCCDI-2017-0871/ 47/2018 pentru urmatorul post:

Asistent de Cercetare – un post,
Norma de lucru: intreaga – 8 ore/zi,
Perioada angajarii: determinata de 12 luni incepand cu data de 16.08.2019 cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata.

Anunt concurs Asistent de Cercetare, proiect PCCDI-63/2018

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor Plasmei si Radiatiei organizeaza concurs in vederea angajarii in cadrul contractului de finantare PCCDI-63/2018 cu titlul “Proiect integrate de dezvoltare a unor tehnologii dedicate tratamentelor medicale avansate”, coordonator INFLPR, proiect component 2 “Dispozitive medicale (plasturi si geluri) pe baza de materiale compozite bioactive obtinute prin tehnici laser, plasma, radiatii si alternative pentru vindecarea rapida a leziunilor cutanate“ pentru urmatoarele posturi:

Asistent de Cercetare – un post,

Anunt concurs Asistent de Cercetare, 25PCCDI/2018

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor Plasmei si Radiatiei organizeaza concurs in vederea angajarii in cadrul contractului de finantare 25PCCDI/2018‚ "Motorul revolutiei energetice bazate pe hidrogen-pilele de combustibil, pe drumul de la cercetare la productie prin minimizarea barierelor tehnologice", cod proiect: PN-III-P1-1.2-PCCDI-2017-0194, proiect component „Proiect 1: ‘Dinamica fluidelor bifazice-modelare, proiectare si dezvoltare tehnologie de realizare a placilor bipolare si straturilor de difuzie a gazelor pentru pile de combustibil tip PEM’ pentru urm

Anunt concurs inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă.

Perioada angajării: Incepand cu data de 16.09.2019.

La concurs poate participa orice persoană care îndeplineşte, cumulativ, următoarele condiţii:
1. este absolvent de studii medii/scoala profesionala calificare electrician;

Pozitie deschisă post Fizician

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei - INFLPR organizeaza concurs in vederea angajarii unei persoane pe post de Fizician/Cercetator cu experienta, in cadrul contractului 8/2018, “Cercetări de Frontieră în Interacția Foton-Materie folosind Fascicule Extreme de Lumină Helicoidală,” - acronym PMIHLB.

Norma de lucru: Intreaga - 8 ore/zi

Pozitie deschisă post Cercetător Științific

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei - INFLPR organizeaza concurs in vederea angajarii unei persoane pe post de cercetator stiintific Postdoctorat, in cadrul contractului 8/2018, “Cercetări de Frontieră în Interacția Foton-Materie folosind Fascicule Extreme de Lumină Helicoidală,” - acronym PMIHLB.

Norma de lucru: Intreaga - 8 ore/zi

Anunț concurs post vacant poziție de Economist

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor Plasmei si Radiației organizează concurs în vederea angajării în cadrul serviciului Financiar Contabilitate, pentru o poziție de economist
Norma de lucru : 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.
Perioada angajării : 12.08.2019-30.09.2021

La concurs poate participa orice persoană care îndeplineşte, cumulativ, următoarele condiţii:
1. este absolvent de studii superioare economice, preferabil finante contabilitate;
2. sa detina experienta profesionala de minim 5 ani in domeniul financiar contabilitate;

Anunț concurs Responsabil SCIM

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de RESPONSABIL SCIM perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă.
Perioada angajării : Incepand cu data de 16.09.2019.
La concurs poate participa orice persoană care îndeplineşte, cumulativ, următoarele condiţii:
este absolvent de studii superioare de specialitate;
- cunoaște cadrul legislativ din domeniul SCIM si a legislatiei complementare;
- cunostinte MS Office;

Anunt concurs Asistent de Cercetare Științifică

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor Plasmei si Radiatiei organizeaza concurs in vederea angajarii in cadrul contractului de finantare TE78 / 2018 cu titlul “Biosenzori flexibili inteligenti realizati prin transfer laser pentru monitorizarea fluidelor biologice”, cod proiect: PN-III-P1-1.1-TE-2016-1417 pentru urmatorul post:

Asistent de Cercetare Științifică – UN POST

Termen limită de depunere a dosarelor: 09.07.2019
Norma de lucru: partiala – 2 ore/zi, 10 ore pe săptămână.
Perioada angajării: determinată de 10 luni.

Anunt concurs cercetator stiintific fizician

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei - INFLPR organizeaza concurs in vederea angajarii unei persoane pe post de cercetator stiintific fizician, in cadrul contractului 157/12.07.2017, “Structuri Avansate de Laseri cu Corp Solid cu mai Multe Fascicule pentru Aprinderea Amestecurilor Inflamabile cu Concentraţie Scazută de Combustibil” - acronim ASSL-MP-IGNITION.

Norma de lucru: Intreaga - 8 ore/zi

Pozitii Deschise@ELI-NP - Feb. 2014

Cercetători Ştiinţifici Seniori şi Juniori, Asistenţi post-doctorali de cercetare, Ingineri şi Tehnicieni
în cadrul infrastructurii de cercetare
Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP)

Emite continut