Jobs

Regulamente

In INFLPR promovarile si angajarile se fac prin concurs conform regulamentelor atasate.

Anunț concurs Șef Laborator Electronica cuantică a solidului

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU FIZICA LASERILOR, PLASMEI SI RADIATIEI ORGANIZEAZA
CONCURS PENTRU OCUPAREA FUNCTIEI DE SEF LABORATOR DE ELECTRONICA CUANTICA A SOLIDULUI,
Persoana care participă la concursul pentru ocuparea functiei de Sef Laborator de Electronica Cuantica a Solidului trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
1. Conditii generale:
• sa aiba experienţă în domeniul de activitate al I.N.F.L.P.R. şi pregătire profesională corespunzătoare, dovedită prin
diplomă de studii superioare de specialitate;

Anunț concurs Șef Laborator Acceleratoare de electroni

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU FIZICA LASERILOR, PLASMEI SI RADIATIEI ORGANIZEAZA
CONCURS PENTRU OCUPAREA FUNCTIEI DE SEF LABORATOR DE ACCELERATOARE DE ELECTRONI,
Persoana care participă la concursul pentru ocuparea functiei de Sef Laborator de Acceleratoare de Electroni trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
1. Conditii generale:
• sa aiba experienţă în domeniul de activitate al I.N.F.L.P.R. şi pregătire profesională corespunzătoare, dovedită prin
diplomă de studii superioare de specialitate;

Anunț concurs Șef Laborator Plasmă de temperatură joasă

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU FIZICA LASERILOR, PLASMEI SI RADIATIEI ORGANIZEAZA CONCURS PENTRU OCUPAREA FUNCTIEI DE SEF LABORATOR DE PLASMA DE TEMPERATURA JOASA,
Persoana care participă la concursul pentru ocuparea functiei de Sef Laborator de Plasma de Temperatura Joasa trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
1. Conditii generale:
• sa aiba experienţă în domeniul de activitate al I.N.F.L.P.R. şi pregătire profesională corespunzătoare, dovedită prin: - diplomă de studii superioare de specialitate;

Anunt concurs Șef CETAL

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU FIZICA LASERILOR, PLASMEI SI RADIATIEI ORGANIZEAZA
CONCURS PENTRU OCUPAREA FUNCTIEI DE SEF CENTRU DE TEHNOLOGII AVANSATE CU LASER
Persoana care participă la concursul pentru ocuparea functiei de Sef Centru de Tehnologii Avansate cu Laser trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
1. Conditii generale:
• sa aiba experienţă în domeniul de activitate al I.N.F.L.P.R. şi pregătire profesională corespunzătoare, dovedită prin: - diplomă de studii superioare de specialitate;

Anunț concurs director ISS-Filiala INFLPR

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU FIZICA LASERILOR, PLASMEI SI RADIATIEI ORGANIZEAZA CONCURS PENTRU OCUPAREA FUNCTIEI DE DIRECTOR FILIALA INFLPR,
Persoana care participă la concursul pentru ocuparea functiei de Director Filială INFLPR trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
1. Cerinte minime:
• să fie aptă din punct de vedere medical, dovada făcându-se prin adeverinţă medicală;

Anunt concurs cadru tehnic PSI

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de CADRU TEHNIC PSI, perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă.

Anunt concurs specialist marketing

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de specialist matketing pe perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă.

Anunt concurs responsabil mediu

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de responsabil mediu, perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă.

Anunt concurs chimist, Proiect 153/2016

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de CHIMIST in cadrul proiectului 153/25.11.2016.

Anunt concurs tehnician gradul III

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a doua posturi de tehnician gradul III, pe perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă, Sectia Laseri.

Anunt concurs muncitor - sticlar

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de muncitor - sticlar, perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă, Sectia Laseri.

Anunt concurs secretar

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de SECRETAR, perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă in cadrul Sectiei Laseri.

Anunt concurs muncitor lacatus

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de muncitor lacatus, perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă, Sectia Laseri.

Anunt concurs strungar

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de strungar, perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă.

Pozitii Deschise@ELI-NP - Feb. 2014

Cercetători Ştiinţifici Seniori şi Juniori, Asistenţi post-doctorali de cercetare, Ingineri şi Tehnicieni
în cadrul infrastructurii de cercetare
Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP)

Emite continut