Jobs

Regulamente

În INFLPR promovările şi angajările se fac prin concurs conform regulamentelor ataşate.

Anunț concurs Cercetător Ştiințific gr. III, C400

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiației organizează concurs în vederea ocupării unei poziții de Cercetător Ştiințific gr. III, cu normă întreagă de 8 ore pe zi, perioadă nedeterminată aferentă Centrului de Inovare Interdisciplinar de Fotonică și Plasmă pentru Eco-Nano Tehnologii și Materiale Avansate (C400).

Anunț concurs Asistent de Cercetare Ştiințifică, C400

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiației organizează concurs în vederea ocupării unei poziții de Asistent de Cercetare Ştiințifică, cu normă întreagă de 8 ore pe zi, perioadă nedeterminată, în cadrul Centrului de Inovare Interdisciplinar de Fotonică și Plasmă pentru Eco-Nano Tehnologii și Materiale Avansate ( C400).

Anunţ concurs muncitor necalificat

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiaţiei (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de muncitor necalificat, perioadă determinată de 6 luni, program de lucru cu normă întreagă, în cadrul C 400 INFOTOPLASMAT.

Anunț concurs specialist marketing

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor Plasmei și Radiației organizează concurs în vederea angajării în cadrul Proiectului de Dezvoltare Instituțională 27/PFE, pentru 1 post de specialist marketing (designer de proiecte de marketing și media).

Anunt concurs inspector resurse umane

INSTITUTUL NAŢIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU FIZICA LASERILOR, PLASMEI ŞI RADIAŢIEI ORGANIZEAZĂ CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI POST, PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ, DE INSPECTOR RESURSE UMANE

Pozitii Deschise@ELI-NP - Feb. 2014

Cercetători Ştiinţifici Seniori şi Juniori, Asistenţi post-doctorali de cercetare, Ingineri şi Tehnicieni
în cadrul infrastructurii de cercetare
Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP)

Emite continut