Jobs

Regulamente

În INFLPR promovările şi angajările se fac prin concurs conform regulamentelor ataşate.

Anunț concurs tehnician gradul III

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de tehnician gradul III, perioadă nedeterminată, program de lucru cu normă întreagă.

Anunț concurs muncitor calificare strungar

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de muncitor calificare strungar, perioadă nedeterminată, program de lucru cu normă întreagă.

Anunț concurs administrator

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de ADMINISTRATOR, perioadă nedeterminată.

Anunț concurs Asistent de Cercetare Științifică, proiect 63 PCCDI/2018

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației organizează concurs în vederea angajării în cadrul contractului de finanțare 63PCCDI / 2018 cu titlul "Proiect integrat de dezvoltare a unor tehnologii dedicate tratamentelor medicale avansate", cod proiect: PN-III-P1-1.2-PCCDI-2017-0728 pentru următoarele posturi:

Asistent de Cercetare Științifică – UN POST;
Normă de lucru: întreagă – 8 ore/zi, 40 ore pe săptămână;
Perioada angajării: determinată de 12 luni începând cu data de 01.04.2021 cu posibilitatea prelungirii.

Anunț concurs Asistent de Cercetare Științifică, proiect RO-No 39/2021

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației organizează concurs în vederea angajării în cadrul contractului de finanțare RO-No 39/2021 cu titlul "Materiale termocromice pentru eficientizarea energetică a ferestrelor inteligente", pentru următoarele posturi:

Asistent de Cercetare Științifică – UN POST;
Normă de lucru: întreagă – 8 ore/zi, 40 ore pe săptămână;
Perioada angajării: determinată pe perioada proiectului (31.12.2023) începând cu data de 01.04.2021.

Anunţ concurs tehnician optician

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de tehnician optician în cadrul Secţiei Laseri, perioadă determinată, proiect , program de lucru cu normă parţială de 3 ore/lzi.

Anunţ concurs muncitor necalificat

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de muncitor necalificat, perioadă nedeterminată, program de lucru cu normă întreagă.

Anunţ concurs Fizician/Cercetător cu experienţă, proiect PMIHLB

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei - INFLPR organizează concurs în vederea angajării unei persoane pe post de Fizician/Cercetător cu experienţă, în cadrul contractului 8/2018, “Cercetări de Frontieră în Interacția Foton-Materie folosind Fascicule Extreme de Lumină Helicoidală,” - acronym PMIHLB.

Norma de lucru: Parţială - 4 ore/zi
Perioada angajării: Angajarea se face pe perioada desfăşurării contractului, până la 12 iulie 2022. În caz de întrerupere sau de prelungire a contractului, angajarea încetează la data întreruperii contractului, sau se prelungeşte automat pe noua perioadă.

Anunţ concurs tehnician optician

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de tehnician în cadrul Secţiei Laseri, perioadă determinată de 11 luni, program de lucru cu normă parţială de 32 ore/lună.

Emite continut