Jobs

Regulamente

In INFLPR promovarile si angajarile se fac prin concurs conform regulamentelor atasate.

Anunt concurs cadru tehnic PSI

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de CADRU TEHNIC PSI, perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă.

Anunt concurs specialist marketing

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de specialist matketing pe perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă.

Anunt concurs responsabil mediu

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de responsabil mediu, perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă.

Anunt concurs chimist, Proiect 153/2016

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de CHIMIST in cadrul proiectului 153/25.11.2016.

Anunt concurs tehnician gradul III

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a doua posturi de tehnician gradul III, pe perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă, Sectia Laseri.

Anunt concurs muncitor - sticlar

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de muncitor - sticlar, perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă, Sectia Laseri.

Anunt concurs secretar

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de SECRETAR, perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă in cadrul Sectiei Laseri.

Anunt concurs muncitor lacatus

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de muncitor lacatus, perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă, Sectia Laseri.

Anunt concurs strungar

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de strungar, perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă.

Pozitii Deschise@ELI-NP - Feb. 2014

Cercetători Ştiinţifici Seniori şi Juniori, Asistenţi post-doctorali de cercetare, Ingineri şi Tehnicieni
în cadrul infrastructurii de cercetare
Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP)

Emite continut