Jobs

Regulamente

In INFLPR promovarile si angajarile se fac prin concurs conform regulamentelor atasate.

Anunt concurs Asistent Cercetare Stiintifica, Proiect IFA-CEA C5-05/2016

Post vacant: Asistent Cercetare Stiintifica

Descriere: Pentru implementarea proiectului IFA-CEA C5-05/2016 intitulat "Caracterizarea si modelarea cablurilor supraconductoare: Examinarea unor Cabluri Supraconductoare prin microtomografia de raze X si reconstructia totala a traiectoriilor de fire; Aplicarea unui model analitic de determinare in-situ a pierderilor AC in geometrii reale si experimente aprofundate in analiza distributiei curentilor de ecranare", in cadrul Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR), directorul de proiect Dr. Ion TISEANU anunta o pozitie vacanta de Asistent Cercetare Stiintifica pentru completarea echipei de cercetare.

Anunt concurs Electrician

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de electrician, autorizat grad I.

Condiții necesare de participare la concurs:

  • Studii medii liceale / scoala profesionala calificare electrician.
  • Experienta de minim 5 ani in functia de electrician.
  • Cunoasterea si respectarea legislatiei in domeniu.

ANUNT CONCURS SECRETAR STIINTIFIC

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU FIZICA
LASERILOR, PLASMEI SI RADIATIEI ORGANIZEAZA CONCURS PENTRU OCUPAREA FUNCTIEI DE:

SECRETAR STIINTIFIC

Anunt concurs Asistent Cercetare Stiintifica

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea a 4 posturi de asistent cercetare stiintifica, astfel:

  • domeniul fizica – 3 posturi;
  • domeniul stiinta materialelor – 1 post.

Anunt concurs Tehnician, Proiect 104PED/2017

Pentru derularea proiectului 104PED/2017 cu titlul „Dispozitiv de producere de nanoemulsii asistat laser”, in cadrul Institutului National pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR), directorul de proiect, Dr. Dinache Andra - Cristina, anunta o pozitie vacanta de Tehnician pentru completarea echipei de cercetare.

Anunt concurs Tehnician, Proiect TITSPN

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de tehnician in cadrul proiectului cu titlul “Tehnologie inovativa de tratament a semintelor cu plasma netermica”, responsabil de proiect, Dr. Monica Magureanu.

Pozitii Deschise@ELI-NP - Feb. 2014

Cercetători Ştiinţifici Seniori şi Juniori, Asistenţi post-doctorali de cercetare, Ingineri şi Tehnicieni
în cadrul infrastructurii de cercetare
Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP)

Emite continut