Jobs

Regulamente

In INFLPR promovarile si angajarile se fac prin concurs conform regulamentelor atasate.

ANUNT CONCURS CERCETATOR STIINTIFIC GRADUL III

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea a 12 posturi de cercetator stiintific gradul III, domeniul fizica.

Concursul se va desfasura conform Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare si al regulamentului de concurs pentru ocuparea functiei si acordarea gradului profesional de Cercetator Stiintific grad III.

ANUNT CONCURS ASISTENT DE CERCETARE STIINTIFICA

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea a 5 posturi de asistent cercetare stiintifica.

Pentru inscrierea la concurs candidatii vor prezenta un dosar de concurs ce va contine urmatoarele documente:

  1. cerere de înscriere la concurs ( Anexa 1, din regulamentul de concurs);
  2. act de identitate;
  3. certificat de nastere;
  4. certificat de casatorie, daca este cazul;
  5. diploma de bacalaureat sau echivalentă;

Anunt concurs ACS - 24 posturi si Fizician - 1 post

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea a 24 de posturi de Asistent Cercetare Stiintifica si a unui post de Fizician, in vederea angajarii in cadrul proiectelor complexe PCCDI.

Anunt concurs electrician

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de electrician.

CERINTE DE OCUPARE PRIN CONCURS A POSTULUI

Anunt concurs responsabil marketing, responsabil relatii interne cu industria

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru: responsabil marketing – un post, responsabil relatii interne cu industria – un post.

Anunt concurs cadru tehnic PSI

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de cadru tehnic PSI.

CERINTE DE OCUPARE PRIN CONCURS A POSTULUI

Pozitii Deschise@ELI-NP - Feb. 2014

Cercetători Ştiinţifici Seniori şi Juniori, Asistenţi post-doctorali de cercetare, Ingineri şi Tehnicieni
în cadrul infrastructurii de cercetare
Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP)

Emite continut