Jobs

Regulamente

In INFLPR promovarile si angajarile se fac prin concurs conform regulamentelor atasate.

Anunt concurs Tehnoredactor

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de Tehnoredactor.


Condiții necesare pentru participarea la concurs:

La concurs poate participa orice persoană care îndeplineşte, cumulativ, următoarele condiţii:

 • sa aiba studii superioare, absolvite cu diploma de licenta;
 • sa aiba cunostinte:
  • de gramatică şi vocabular al limbii române;
  • de operare în programe de editare text;

Anunt concurs Economist - cu atributii de salarizare

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU FIZICA LASERILOR, PLASMEI SI RADIATIEI ORGANIZEAZA CONCURS PENTRU OCUPAREA FUNCTIEI DE ECONOMIST – CU ATRIBUTII DE SALARIZARE


La concurs poate participa orice persoană care îndeplineşte, cumulativ, următoarele condiţii:

 • Sa aiba studii superioare in profil economic, absolvite cu diploma de licenta;
 • Sa detina experienta profesionala de minim 5 ani in salarizare;
 • Sa posede bune cunostinte de operare PC (soft contabilitate, procesare text, calcul tabelar, Internet Explorer).

Anunt concurs Economist

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU FIZICA LASERILOR, PLASMEI SI RADIATIEI ORGANIZEAZA CONCURS PENTRU OCUPAREA FUNCTIEI DE ECONOMIST


La concurs poate participa orice persoană care îndeplineşte, cumulativ, următoarele condiţii:

 • Sa aiba studii superioare in profil economic, absolvite cu diploma de licenta; .
 • Sa detina experienta profesionala de minim 5 ani in functia de economist;
 • Sa posede bune cunostinte de operare PC (soft contabilitate, procesare text, calcul tabelar, Internet Explorer).

Anunt concurs Asistent Cercetare Stiintifica, Proiect PCE 67/2017

Pentru implementarea proiectului PCE 2016, contract nr. 67/2017, intitulat "Nanoparticule dopate: De la structura locala la ordine la lunga distanta via luminescenta" avand codul PN-III-P4-ID-PCE-2016-0305 in cadrul Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INCDFLPR), directorul de proiect Dr. Carmen TISEANU anunta o pozitie vacanta de Asistent Cercetare Stiintifica pentru completarea echipei de cercetare.

Anunt concurs Tehnician

Pentru derularea proiectului PED 104/2017 cu titlul „Dispozitiv de producere de nanoemulsii asistat laser”, in cadrul Institutului National pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR), directorul de proiect, Dr. Dinache Andra - Cristina, anunta o pozitie vacanta de Tehnician pentru completarea echipei de cercetare.

Anunt concurs Inginer

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de Inginer cu experienta in domeniul constructiilor si instalatiilor termice si sanitare.

Anunt concurs Inginer fizician, Proiecte Eurofusion WPJET2 si WPPFC

Pentru completarea echipei de cercetare a proiectelor “Determinarea profilului He din componentele de la interfata cu plasma de fuziune”, si proiectele Eurofusion WPJET2 si WPPFC, in cadrul Institutului National pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR), responsabilul de proiect Dr. Grigore Eduard, anunta o pozitie vacanta de Inginer fizician - stagiar.

Anunt concurs Asistent Cercetare Stiintifica, Proiect STAR 168/2017

Pentru derularea proiectului STAR nr 168 din 20.07.2017, in cadrul Programului de Cercetare-Dezvoltare-Inovare pentru Tehnologie Spaţială şi Cercetare Avansată - STAR CDI cu numele "Acoperiri multistrat pentru antene spatiale cu PIM scazut", in cadrul Institutului National pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR), directorul de Proiect pe Dr. V. Ion anunta o pozitie vacanta de Asistent Cercetare Stiintifica pentru completarea echipei de cercetare.

Anunt concurs Asistent Cercetare Stiintifica, PCE 0853/2016

Pentru implementarea proiectului PN-III-P4-ID-PCE-2016-0853 cu titlul “Dezvoltarea de cristale laser si optic neliniare eficiente de borati de tip huntit pentru surse laser in infrarosu apropiat si vizibil”, acronim NLOBIFUN, contract de finatare nr. 119/2017, in cadrul Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INCDFLPR), directorul de proiect Dr. Lucian GHEORGHE anunta o pozitie vacanta de Asistent Cercetare Stiintifica pentru completarea echipei de cercetare.

Anunt concurs Asistent Cercetare Stiintifica, Proiect STAR 148/2017

Pentru derularea proiectului STAR cu titlul “In vitro evaluation of potential biomedical strategies aimed to prevent bone loss during spaceflight”, in cadrul Institutului National pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR), responsabilul de proiect, Dr. Felix Sima, anunta o pozitie vacanta de Asistent Cercetare Stiintifica pentru completarea echipei de cercetare.

Anunt concurs Asistent Cercetare Stiintifica, Proiect PCE 95/2017

Pentru derularea proiectului PCE 95/2017 cu titlul “Inducerea de constrângeri structurale și compoziționale în straturile subțiri de oxizi perovskitici pentru îmbunătățirea proprietăților fotocatalitice”, in cadrul Institutului National pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR), directorul de proiect, Dr. Scarisoreanu Nicu, anunta o pozitie vacanta de Asistent Cercetare Stiintifica pentru completarea echipei de cercetare.

Pozitii Deschise@ELI-NP - Feb. 2014

Cercetători Ştiinţifici Seniori şi Juniori, Asistenţi post-doctorali de cercetare, Ingineri şi Tehnicieni
în cadrul infrastructurii de cercetare
Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP)

Emite continut