Jobs

Regulamente

In INFLPR promovarile si angajarile se fac prin concurs conform regulamentelor atasate.

Anunt concurs Economist

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU FIZICA LASERILOR, PLASMEI SI RADIATIEI cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de ECONOMIST, perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă.

Anunt concurs Tehnician

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU FIZICA LASERILOR, PLASMEI SI RADIATIEI ORGANIZEAZA CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI POST DE TEHNICIAN CU PREGATIRE DE SPECIALITATE IN DOMENIUL ELECTROTEHNIC SI MECANIC, pe perioada nedeterminata.

Anunt concurs Inginer Electronist

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de INGINER ELECTRONIST, perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă.

Anunt concurs Inginer Fizician

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de INGINER FIZICIAN, perioada determinata, program de lucru cu normă întreagă, in cadrul proiectului INSTITUTIONAL 27 PFE.

Anunt concurs Fizician

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de FIZICIAN, perioada determinata, program de lucru cu normă întreagă, in cadrul proiectului INSTITUTIONAL 27 PFE.

Anunt concurs Secretar

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de SECRETAR, perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă.

Anunt concurs Tehnician

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU FIZICA LASERILOR, PLASMEI SI RADIATIEI ORGANIZEAZA CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI POST DE TEHNICIAN CU PREGATIRE DE SPECIALITATE IN DOMENIUL INGINERIE INDUSTRIALA, pe perioada determinata de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata.

Anunt concurs inginer, proiect PRELAM

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei (INFLPR) cu sediul in Magurele, str. Atomistilor 409, jud.Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de INGINER, perioada determinata, program de lucru cu normă întreagă, in cadrul proiectului POC 135/2016 „Noi tehnologii avansate de acoperire a suprafetelor folosind fascicul Laser de mare putere in vederea cresterii fiabilitatii si a performantelor materialelor- PRELAM cod SMIS 106093”.
Perioada angajării: determinata pana in septembrie 2022.

Pozitii Deschise@ELI-NP - Feb. 2014

Cercetători Ştiinţifici Seniori şi Juniori, Asistenţi post-doctorali de cercetare, Ingineri şi Tehnicieni
în cadrul infrastructurii de cercetare
Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP)

Emite continut