INFLPR la ChemJOBS_2018

Vineri, 18 mai 2018 in intervalul orar 9:00 - 18:00, s-a desfasurat la Facultatea de Chimie a Universitatii din Bucuresti evenimentul ChemJOBS_2018. Evenimentul si-a propus sa aduca studentii Facultatii de Chimie din domeniile chimie, biochimie tehnologica, chimie medicala, chimie farmaceutica, chimia medicamentelor si produselor cosmetice, chimia matelialelor avansate fata in fata cu institute nationale de cercetare-dezvoltare, institute ale Academiei Romane, institute ale Politiei Romane, companii private care să le ofere acestora internship-uri sau joburi.

In Amfiteatrul "Gh. Spacu" al Facultatii de Chimie au avut loc prezentari ale domeniilor de activitate ale institutelor si companiilor participante. De asemenea, in cadrul evenimentului, la parterul facultatii au fost organizate si standuri ale entitatilor juridice participante, unde studentii au putut obtine informatii pe larg despre activitatea de zi cu zi a unui angajat, domeniile restranse in care isi desfasoara activitatea, locurile de munca oferite, oportunitatile de dezvoltare a carierei, precum si despre pasii pe care trebuie sa-i parcurga pentru a obtine un loc de munca la compania aleasa sau un stagiu de practica. Au fost prezenti studenţi din toate ciclurile de studii, licenta, master, doctorat, dornici sa inceapa o cariera in chimie si domenii conexe si peste 30 de institutii publice sau private de profil interesate de recrutarea acestora. INFLPR a fost reprezentat de Dl. Director Stiintific Dr. Ion Tiseanu, care a prezentat activitatea specifica institutiei noastre si oferta de locuri de munca si stagii de internship pentru studentii si absolventii de chimie.

Initiativa Facultatii de Chimie a Universitatii din Bucuresti vine in sprijinul studentilor care sunt in cautarea unui loc de munca, deoarece aduce in fata lor entitati juridice ce isi doresc sa investeasca in dezvoltarea profesionala a angajatilor lor. Proiectul ChemJOBS_2018 si-a propus sa consolideze relatiile intre Facultatea de Chimie, companiile private ce activeaza in domeniul chimiei, respectiv domeniile conexe chimiei si institutele de cercetare, precum si sa promoveze oferta educationala si sa o coreleze cu cerintele de pe piata muncii.

ChemJOBS_2018