BSDA 2018

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei a participat la Expozitia si Conferinta Internationala dedicata Industriei Aeronautice, Apararii, Securitatii Nationale si Securitatii Private – Black Sea Defense and Aerospace – BSDA 2018, 16-18 mai, editia a VII-a, organizata cu sprijinul oficial al Guvernului Romaniei, in cadrul standului Ministerului Cercetarii si Inovarii.
Ministrul Cercetarii si Inovarii, Nicolae Burnete, a participat la ceremonia de deschidere a evenimentului, ulterior la inaugurarea oficiala a standului expozitional al ministerului de resort. La aceasta editie a BSDA, INFLPR a prezentat macheta unui amplificator laser de mare putere, precum si ultimele rezultate obtinute in proiectele de cercetare stiintifica.
BSDA 2018 a reprezentat un bun prilej pentru specialistii INFLPR de a se informa despre provocarile din industria de aparare si securitate, de a fi la curent cu ultimele tehnologii dezvoltate in domeniul productiei militare, precum si despre ultimele tendinte in dezvoltarea industriei aerospatiale si a materialelor de ultima generatie folosite de aceasta.
BSDA 2018 a oferit INCD-urilor oportunitatea de a interacționa cu specialiti din 25 de tari din America, Europa si Asia care au prezentat noile lor capabilitati tehnologice obtinute in urma proceselor de cercetare-dezvoltare.

BSDA_2018
BSDA_2018
BSDA_2018
BSDA_2018