Jobs

Regulamente

În INFLPR promovările şi angajările se fac prin concurs conform regulamentelor ataşate.

Anunţ concurs tehnician optician

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de tehnician în cadrul Secţiei Laseri, perioadă determinată de 11 luni, program de lucru cu normă parţială de 32 ore/lună.

Anunț concurs Asistent de Cercetare Științifică, Proiect 15 PCCDI

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor Plasmei și Radiației – INFLPR, organizează concursul în vederea angajării în cadrul contractului de finanțare 15PCCDI / 2018 cu titlul "Fabricarea, calibrarea și testarea de sisteme integrate avansate de senzori pentru aplicații în securitate societală-TESTES", cod proiect: PN-III-P1-1.2-PCCDI-2017-0172, pentru următorul post:

Asistent de Cercetare Științifică – UN POST

Termen limită de depunere a dosarelor: 05.02.2021.
Norma de lucru: întreagă – 8 ore/zi, 40 ore pe săptămână.
Perioada angajării: determinată de 24 luni.

Anunț concurs îngrijitor

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de îngrijitor clădiri, perioadă nedeterminată, program de lucru cu normă întreagă.

ANUNŢ CONCURS CERCETĂTOR ŞTIINŢIFIC GRADUL III

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiaţiei cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a 12 posturi de Cercetător Ştiinţific grad III astfel:

  • 10 posturi domeniul fizică;
  • un post domeniul chimie;
  • un post domeniul inginerie.

Anunț concurs Asistent de Cercetare Științifică - Post permanent

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a nouă posturi de Asistent de Cercetare Științifică, pe perioadă nedeterminată.

Anunț concurs Asistent de Cercetare Științifică, C400

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi pe perioadă nedeterminată în cadrul proiectului 153/25.11.2016 - Centrul de Inovare Interdisciplinar de Fotonică și Plasmă pentru Eco-Nano Tehnologii și Materiale Avansate, cu următoarele specialități:

Open Positions@ELI-NP - Feb. 2014

Senior and Junior Researchers, Postdoctoral research assistants,
Engineers and Technicians
at Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP)

Syndicate content