Jobs

Regulamente

În INFLPR promovările şi angajările se fac prin concurs conform regulamentelor ataşate.

Anunt concurs şofer

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea unui post de ŞOFER, perioada nedeterminata, program de lucru cu normă întreagă.

ANUNŢ CONCURS CERCETĂTOR ŞTIINŢIFIC

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a şase posturi de cercetător ştiinţific.

ANUNŢ CONCURS INGINER DE DEZVOLTARE TEHNOLOGICĂ

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi de inginer de dezvoltare tehnologică, IDT.

ANUNŢ CONCURS ŞEF LABORATOR

INSTITUTUL NAŢIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU FIZICA LASERILOR, PLASMEI ŞI RADIAŢIEI ORGANIZEAZĂ CONCURS PENTRU OCUPAREA FUNCŢIEI DE ŞEF LABORATOR CENTRU DE INOVARE ÎN FOTONICĂ ŞI PLASMĂ PENTRU METERIALE ŞI TEHNOLOGII AVANSATE ( C 400).

ANUNŢ CONCURS INGINER DE DEZVOLTARE TEHNOLOGICĂ GRAD III

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei cu sediul în Măgurele, str. Atomiştilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi de inginer de dezvoltare tehnologică grad III, IDTIII.

ANUNŢ CONCURS CERCETĂTOR ŞTIINŢIFIC GRADUL III

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiaţiei cu sediul în Măgurele, str. Atomiștilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a nouă posturi de cercetător știinţific gradul III, astfel: șapte posturi - domeniul fizică și două posturi - domeniul inginerie chimică.

ANUNŢ CONCURS CERCETĂTOR ȘTIINŢIFIC GRAD I și CERCETĂTOR ȘTIINȚIFIC GRAD II

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației cu sediul în Măgurele, str. Atomistilor 409, jud. Ilfov, organizează concurs pentru ocuparea a:

I) 6 posturi de cercetător știinţific gradul I, astfel:
A) INFLPR
- domeniul fizică: 5 posturi;
B) ISS-filiala INFLPR
- domeniul fizică: 1 post

Open Positions@ELI-NP - Feb. 2014

Senior and Junior Researchers, Postdoctoral research assistants,
Engineers and Technicians
at Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP)

Syndicate content